• Gratis verzending in België vanaf €60,-
  • Geschenken
  • Veilig betalen via MOLLIE
  • Advies
Home » Behandelingen » Keratinebehandeling » Wat is een keratinepakking?

Wat is een keratinepakking?

Gepubliceerd op 21 februari 2021 om 09:56

Wat is keratine?

Keratine is een onoplosbaar eiwit. In je lichaam vind je keratine in je huid, haar en nagels. Keratine beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren. Heb je te weinig keratine in je lichaam? Dan kun je te maken krijgen met broze en zwakke nagels, breekbaar haar en een droge, grauwe huid.

 

Bij een keratinebehandeling wordt je huid, haar of nagels behandeld met een product met keratine. Door zo’n behandeling wordt je haar minder breekbaar, ziet je huid er gezonder uit en worden je nagels sterker. Maar met je voeding kun je ook veel bereiken!

Keratinepakking

Keratine behandelingen zijn al bekend in de haarverzorging. Nieuw zijn nu ook keratine pakkingen voor de voeten en handen. De keratine behandeling wordt in landen als Italië en Spanje al heel veel toegepast, terwijl het in België nog niet zo bekend is.

Keratine is een vezeleiwit en de belangrijkste structurele bouwsteen voor nagels en huid. Wanneer de buitenste laag van keratine beschadigd is beïnvloedt dit de nieuwe cellen welke niet meer beschermd worden. Dit veroorzaakt schade in de vorm van brekende nagels of ruwe gebarsten huid.

Deze behandeling voedt de nagels en huid wat voor een beschermlaag zorgt. Naast de keratine, dat volledig plantaardig is, bevatten de keratine handschoenen ook copaiba olie, Lipex preAct en vitamine E.

  • Plantaardige keratine is een versterkend vezeleiwit. Je nagels en nagelriemen zullen aanzienlijk versterken.
  • Copaiba olie is een helende kruidenolie uit Brazilië welke roodheid en schimmelnagels weert. Door de copaiba olie krijg je als het ware een verjongingskuur voor de huid.
  • LIpex preAct is een ingrediënt afkomstig uit koolzaadolie en kenmerkend door de aanwezigheid van vitamine E welke veroudering van de huid tegengaat, fytosterolen welke de barrière functie van de huid en een evenwichtige PH ondersteunen. Lipex preAct biedt ook een uitstekende bescherming tegen UV stralen.

De keratine pakking bevat bestanddelen uit de paranoot (Braziliaanse noot), heeft u een noten allergie, dan kunt u niet uw voeten en handen laten verzorgen met de keratine pakking.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.