Schoonheidsritueel in oktober

Gepubliceerd op 24 oktober 2021 om 00:53

In oktober verwelkomen we niet alleen de herfst maar ook de eerste truien. Het wordt weer kouder en het waait de laatste tijd ook vaker.  Voelt je huid ook schraal, trekkerig en droog aan of vertoont het droogtelijntjes of schilfers? De herfst kan je huidconditie flink veranderen.

Geen nood want we verwelkomen niet allen de herfst maar ook een nieuwe Beauty Routine. De zomer is voorbij en daarom moet jou verzorging een aantal onvermijdelijke essentials bevatten, perfect voor dit seizoen.

SOS DETOX anti-verontreiniging gezichtsmasker

 

Eind september brengt de laatste flitsen van de zomer met zich mee en helaas ook de resterende kleur. Om de huid beter voor te bereiden op de eerste koude, dan is niets beter dan een lekker detox masker. Het zuivert niet alleen grondig je huid van giftige stoffen en dode cellen, maar helpt ook om je huid terug een frisse teint te geven. 

VITAMINE C actief regenererend & antioxidant gezichtsserum 

 

De herfst is de beste tijd om jezelf te wijden aan behandelingen tegen puistjes.  Nu de zonnestralen veel minder sterk zijn dan die van de zomer, is het het ideale moment om producten te gebruiken met anti-pigment eigenschappen zoals vitamine C. Het geconcentreerd gezichtsserum met vitamine C is essentieel wanneer de huid er dof uitziet en weinig toon heeft. Ideaal tijdens stressvolle werkperiodes, seizoenswisselingen. 

 

KERATINE kleurbeschermingsmasker 

 

Vakantie is goed voor lichaam en geest… maar vaak niet voor het haar! Door de zon wordt gekleurd haar dof en droog. Om de kleur nieuw leven in te blazen en het haar glanzend te maken, zijn specifieke behandelingen nodig zoals die worden aangeboden door de complete Keratin Color-lijn. Essentieel is het kleurbeschermingsmasker dat de kleur voedt en beschermt en de intensiteit verbetert .
Het haar zal zacht, gehydrateerd en glanzend zijn met levendige kleuren!

VOEDENDE handcrème

 

Het gezicht is natuurlijk belangrijk, maar huidverzorging van de rest van het lichaam mag nooit worden verwaarloosd. Wanneer de eerste koude dagen in oktober aanbreken, zijn de handen die het eerst te lijden hebben en die het meest worden blootgesteld aan de koude, gemakkelijker barsten en rood worden. Daarom is een handcrème essentieel. De this is smooth” handcrème is pure luxe voor de handen. Dankzij zijn lichte textuur trekt deze crème snel in de huid zonder een kleverig gevoel achter te laten. Door een mix van actieve ingrediënten worden de handen intensief gehydrateerd en voelen ze soepel en fluweelzacht aan. Een bijkomende troef is dat deze crème ook extra verzorgend is voor je nagelriemen. 

VOEDENDE lichaamsbalsem

 

Zoals we al zeiden is lichaamsverzorging ook belangrijk, onze huid heeft in deze periode meer dan ooit speciale aandacht nodig. Oktober vertegenwoordigt in feite ook de terugkeer naar de gebruikelijke routine, wat betekent dat we meer worden blootgesteld aan stress en vermoeidheid, factoren waar ongetwijfeld ons lichaam onder lijdt. ROYX PRO deep soothing body balm is een diep voedende en intens verzachtende balsem op basis van natuurlijke ingrediënten zoals wier uit Atlantische Oceaan en wortel van gipsbloemetjes. De balsem kalmeert de droge en geïrriteerde huid, heeft een lichte textuur en wordt snel geabsorbeerd. Dus geen kleverig gevoel achteraf maar wel een gladde, zachte huid.

 

Goed voor jezelf en voor je huid zorgen is niet iets dat je zo nu en dan eens moet doen. Het is een dagelijks ritueel. Maar met het inluiden van de wintertijd is het wel weer een mooie reminder, want je huid heeft toch weer andere dingen nodig. En een bijkomend voordeel van het inzetten van wintertijd is dat we een uur langer kunnen slapen! Voldoende rust is, buiten een goede verzorging, ook een belangrijke factor voor een gezonde huid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.