• Gratis afhalen OF gratis verzending in België en NL va €65,-
 • Veilig betalen via MOLLIE
 • Geschenken en advies op maat
Home » Nagelbehandelingen

W Nails

Wil je graag mooi verzorgde nagels?

Bij ons kan je terecht voor Natural Nail Treatment.

Naturel of gekleurde nagelversteviging op eigen nagels.


Wat is Natural Nail Treatment?

 

Natural Nail Treatment is letterlijk vertaald “Natuurlijke Nagel Behandeling”.  Natuurlijke nagels zijn de trend van dit moment. Waar vroeger iedereen kunstnagels wilde, wil nu het merendeel mooie en verzorgde natuurlijke nagels met een versteviging. We gebruiken hiervoor rubberbase & build, een afweekbaar product. Doordat het afweekbaar is, is het minder sterk dan een gewone gel/acrylnagel en daardoor niet geschikt voor langere nagels. Door zijn flexibiliteit is het stevig genoeg voor 3 à 4 weken perfecte kortere nagels te kunnen houden. 

Voor deze behandeling is een bijwerking nodig. Vaak is dit na 3 à 4 weken. Bij de bijwerking wordt bijna het volledige oude product verwijderd. Enkel een dun laagje blijft liggen. Dit omdat wij niet meer navijlen na het bijwerken en dus ook niet meer kunnen verfijnen. Natural Nail Treatment is geen nagelverlenging, maar een naturel of gekleurde nagelversteviging. Dit is dus ideaal voor shorties!

 

Onderhoudsadvies: Gebruik regelmatig hoogwaardige nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat je nagels gehydrateerd blijven, stimuleert de groei, houdt de nagelriemen zacht en soepel en zorgt voor optimale hechting van het product.

Stapt u over van kunstnagels op de Natural Nail Treatment dan is het aan te raden om de nagels de eerste 2 tot 4 maanden erg kort te houden en om de 3 werken een nieuwe behandeling in te plannen. Dit geeft uw nagels voldoende tijd om aan te sterken en te wennen aan het nieuwe product.

 

Prijs: € 35,-

 


 

Beschadigde nagels herstellen?

 

Is je natuurlijke nagel beschadigd en wil je deze graag weer terug in zijn verzorgde staat? Je kan perfect zelf thuis je nagels versterken met een keratinekuur! 

CND Rescue RXx is een sublieme combinatie van keratine en jojoba olie.  Dat is namelijk niet alleen beter voor je nagel, maar je nagels zien er ook veel mooier uit. Je brengt de CND Rescue RXx dagelijks aan. Deze keratine dringt samen met de jojoba olie tot diep in de nagel en herstelt zo de natuurlijke nagel. Tot slot wordt de nagel versterkt en gehydrateerd, zodat je zeker bent van gezond uitziende nagels! 

Deze kuur dien je minimaal 1 week tot maximum 4 weken te gebruiken om je nagels zichtbaar te versterken.

Super effectieve keratine treatment die de beschadigde natuurlijke nagel zichtbaar herstelt!

Herstelt beschadigde nagels

Is je natuurlijke nagel beschadigd en wil je deze graag weer terug in zijn verzorgde staat? Dat is namelijk niet alleen beter voor je nagel, maar het ziet er ook veel mooier uit. Met deze super effectieve keratine treatment voor je nagel herstel je je natuurlijke nagel in bijna een handomdraai!

Sublieme combinatie van Keratin Protein en Jojoba Olie

Je brengt de CND Rescue RXx dagelijks aan. Vervolgens wordt keratine eiwit in de nagelplaat verwerkt. Deze keratine dringt samen met de jojoba olie tot diep in de nagel en herstelt zo de natuurlijke nagel. Tot slot wordt de nagel versterkt en gehydrateert, zodat je zeker bent van gezond uitziende nagels!

Resultaten na 1 week:

 • 80% zegt dat er minder witte stippen zichtbaar zijn.
 • 80% zegt dat de conditie van de nagel zichtbaar verbeterd.
 • 70% zegt dat de nagel dikker aanvoelt.

Resultaten na 4 weken:

 • 73% ervaart een afname van gespleten nagels.
 • 69% ervaart een afname van witte vlekken.

De CND RescueRXx is verkrijgbaar in een 3,7ml en 15ml flesje.

Gebruik:

 • Goed schudden
 • Breng het 2x per dag aan op de nagels. Masseer dit in op de gehele nagel, nagelrand en nagelriem
 • Maximum 4 weken gebruiken

 

Het belang van nagelriemolie voor gezonde nagels.

Heel het jaar door hebben we wel een goede reden om onze nagels en nagelriemen te verzorgen. In de zomer drogen je nagelriemen uit door veel gebruik van water en airconditioning. Bijvoorbeeld op vakantie tijdens het zwemmen. En in de winter drogen ze uit door de kou. Om nog maar niet te spreken over het effect van het vele handen wassen. Het is dus altijd belangrijk om je nagels en nagelriemen te verzorgen met een nagelriemolie. Goed verzorgde nagelriemen is niet alleen fijn voor mooi uitziende handen en nagels, maar is zelfs noodzakelijk.

Cuticle Gels zijn voedende nagelriemgels op basis van Shea Butter, ook wel bekend als Karité boter. Deze plantaardige notenboter is een zeer populair ingrediënt dat helpt om droge en schrale huid soepel te maken.

Het laat een fijne film achter op de huid die het vocht in de huid vasthoudt en de huid opnieuw glad maakt.

 

Aan de Abstract® Cuticle Gels werden onder meer Vitamine A en E toegevoegd. Vitamine A zorgt ervoor dat nieuwe cellen geactiveerd worden, gaat huidveroudering tegen en stimuleert de genezing. Vitamine E zorgt voor een uitstekende antioxiderende werking op de huid en heeft hydraterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen voor de huid. 

Handig en hygiënisch formaat en “spill proof”.

 

Cherish heeft een verkwikkende oosterse geur van jasmijn en exotische noten. 

 • Verpakking: 5ml

De Abstract Aromatic Essences zijn de allernieuwste generatie nagelriemoliën. De dikkere viscositeit van deze nagelriemolie maakt het aanbrengen en verwerken makkelijker, ze worden sneller en efficiënter door de huid geabsorbeerd. Deze natuurlijke Aromatic Essences zijn een ware aromatherapie en verzorging voor de nagelriemen en huidvouwen.

 

Healing Cedar bevat de natuurlijke essentiële olie afkomstig van Noord-Amerikaanse rode ceder bomen

 • pijnstillende
 • antiseptische werking
 • kalmeert ontstekingen

 

Gebruik:

Dagelijks aanbrengen op de nagelriemen en inmasseren tot de olie door de huid is opgenomen.

Wat zeggen onze klanten?