• Gratis afhalen OF gratis verzending va €65,-
  • Veilig betalen via MOLLIE
  • Geschenken en advies op maat
Home » Over ons » Over ons

Mijn verhaal

 

Mijn naam is Wendy Van Baelen, oprichtster van W-Shop.

Hier lees je waarom ik mijn bedrijf begonnen ben en wat ik voor je kan doen.

 

Het begon allemaal in 2020 toen ik startte met een opleiding nagelstyliste en merkte al snel dat het heel fijn was om dit na mijn dagtaak bij te doen. Tijdens deze periode heb ik ook intens gewerkt aan mijn eigen website. Door mijn interesse in natuurlijke cosmetica was al snel duidelijk welke richting ik wou uitgaan bij het creëren van de website.  

 

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om te zoeken naar de beste producten die prijs-kwaliteit voldoen. Zelf ben ik al lang overtuigd van de voordelen van natuurlijke cosmetica. De reacties die ik van mijn klanten krijg bevestigen dit nog meer en daarom nodig ik je uit om eens een kijkje te nemen op de pagina van de reviews

 

Ze stellen me vaak de vraag: "Waarom heb je gekozen om het merk "Phytorelax" te verkopen in de webshop?" Phytorelax Laboratories is een Italiaans natuurlijk cosmeticamerk voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Ze geloven in de effectiviteit van natuurlijke ingrediënten, niet als contrast met de wetenschap, maar de een in dienst van de ander. 'Natuurlijk' betekent hoe dan ook geen betere kwaliteit en veiligheid, maar wanneer deze wordt ondersteund door geavanceerde technologie en wetenschappelijke methoden ontstaat een beredeneerd evenwicht.

Bij Phytorelax laboratories vinden ze dat iedereen het recht heeft om zichzelf het hele jaar door te verwennen en te genezen. Hun cosmetica is afgestemd op een dagelijkse behoefte en niet als een sporadische behandeling die af en toe moet worden gegeven. En vooral niet onbelangrijk dit merk is uiterst betaalbaar en top in kwaliteit!

 

Wat kan ik voor jou betekenen? Heb je een probleem waar ik je mee kan helpen dan hoor ik het graag. Of ben je gewoon op zoek naar eerlijke, natuurlijke cosmetica? Dan biedt W-Shop zeker een assortiment aan producten die je kunnen helpen. De prijs van de producten kan ik laag houden doordat ze enkel in een webshop worden aangeboden. Uiteraard kan je altijd een bezoekje brengen om de nodige uitleg te vragen.  Mocht je graag met vrienden in gezellige sfeer thuis een demo bijwonen dan is dit ook een mogelijkheid.

 

Regelmatig publiceer ik een artikel of blog met nuttige tips en advies. Geraak je er niet uit neem dan zeker contact met mij op via onderstaand contactformulier.

 

W-Shop 

Ontdek de kracht van de natuur 😊


Contact

 

Contactformulier

W Nails

Weilandstraat 10
2360 Oud-Turnhout

Tel +32495998342

email info@wnails.be

BE0754 462 832