• Gratis verzending in België vanaf €60,-
  • Geschenken
  • Veilig betalen via MOLLIE
  • Advies
Home » Over ons » Over Phytorelax

Natuurlijk welzijn & ontspanning

 

Phytorelax is onderdeel van het natuurlijke cosmeticabedrijf Harbor Italia dat al in de jaren '80 werd opgericht. De kern van Harbor ligt al vanaf het begin in hun belang voor het natuurlijk welzijn. In de jaren '90 ontstond hieruit Phytorelax, dat in eerste instantie als naam werd gegeven aan een productlijn voor haarverzorging bestaande uit een mix van 33 natuurlijke ingrediënten. Deze lijn werd zo'n groot succes, dat hieruit in het jaar 2000 het merk Phytorelax Laboratoires is ontstaan zoals wij dat nu kennen. Phytorelax staat dan ook letterlijk voor natuurlijk welzijn en ontspanning.

 

Natuur ontmoet design

Al snel volgden na die eerste productlijn, meerdere lijnen in haar- en lichaamsverzorging. In 2008 kregen alle producten een nieuwe verpakking. De 'square bottle' werd geïntroduceerd; een vierkante flacon die elegantie en verfijning uitstraalt, zonder elitair te ogen. De voorkeur gaat uit naar transparante en amberkleurige verpakkingen, die staan voor de transparantie van het merk en de verbinding met de natuur.

 

Internationale doorbraak

Nieuwe markten openen zich vanaf 2012, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten die het ontwerp, de Italiaanse elegantie en de professionele aanpak van het merk waardeert. Vandaag de dag wordt het Bolognese merk Phytorelax Laboratories geëxporteerd naar 35 landen over de hele wereld, waarmee het zich vestigt als een van de beste Europese merken van natuurlijke cosmetica. De boodschap is internationaal: Phytorelax Laboratories vertegenwoordigt een verfijnd maar toegankelijk concept van schoonheid, afgenomen in innovatieve en effectieve producten met de perfecte balans tussen natuur, wetenschap en design.

 

Bio Phytorelax

Dankzij de zoektocht naar innovatieve en steeds effectievere biologische formules, wordt er anno 2017 een nieuwe en kostbare gezichtslijn gecreëerd; Bio Phytorelax Skin Care. Phytorelax creëert een ongekend gecertificeerde, biologische en veganistische cosmetische lijn, compleet met producten voor reiniging en gezichtsbehandeling. Ze slagen erin om natuur en wetenschap te combineren en in te spelen op de specifieke behoeften van verschillende huidtypes.

Nog altijd blijft Phytorelax nieuwe productlijnen creëren om de groeiende vraag naar een 'groene' beautyroutine te blijven beantwoorden. Houd onze website daarom in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe product-lanceringen.

 

Waarom kies ik voor Phytorelax?