• Gratis verzending in België vanaf €60,-
  • Geschenken
  • Veilig betalen via MOLLIE
  • Advies
Home » Over ons » Over This is us

Over this is us

This is us is een nieuwe lijn professionele handverzorgingsproducten bestaande uit desinfecterende handgel, een verzachtende handzeep en een verzorgende handcrème. Deze producten zijn 100% vegan, sulfaat- en parabenenvrij en bovendien hebben ze een verslavende geur van jasmijn en roze peper. Het werd ontwikkeld door 2 Belgische vrouwen.

Sulfaatvrij

Sulfaten lossen natuurlijke vetten op en dus ook het natuurlijke beschermlaagje van je huid. Door voor sulfaatvrije formules te kiezen, zorgen we ervoor dat het natuurlijke beschermlaagje van de huid behouden blijft, waardoor de huid niet uitdroogt.

Vegan

Onze producten bevatten dus geen dierlijke ingrediënten. Er werden op geen enkele manier dieren gebruikt of gedood tijdens het productieproces van onze producten.

Parabenenvrij

Parabenen zijn chemische bewaarstoffen die vaak in cosmetica aanwezig zijn maar die de huid zouden kunnen irriteren. Onder het motto “better safe than sorry” hebben we deze bewaarstoffen dan ook bewust geweerd uit onze formules.

Voor alle huidtypes

Bij het ontwikkelen van de producten voor onze handlijn hebben we er voor gezorgd dat deze zowel geschikt zijn voor de normale, vette, droge en gemengde huid.

Made with love

Twee vrouwelijke Belgische ondernemers  hebben de handen in elkaar hebben gestoken om een professionele verzorgingslijn te ontwikkelen die lief is voor onze handen.  Deze producten werden ontwikkeld vanuit een passie voor het vak en met de professionele schoonheidsspecialiste als inspiratiebron. 

“This is clean” is een diepvoedende hand sanitizer die de handen reinigt maar ook verzorgt. Door het hoge percentage alcohol (70%) gaat de handgel microbiële groei tegen en doodt het ziektekiemen. Deze sanitizing gel reinigt, hydrateert en trekt snel in zonder plakkerig gevoel.

Om het uitdrogen van de handen tegen te gaan, kozen we voor een formule met glycerine i.p.v. mineralie oliën. Dit zorgt ervoor dat de huid zelf zijn natuurlijke vochtbalans op peil houdt en je handen dus niet gaan uitdrogen. Glycerine houdt de huidfuncties actief en zo de huid gezond. 

 

“This is pure” is een superieure handzeep met een mild parfum van roze peper en jasmijn. Deze handzeep respecteert de hydrolipidefilm van de huid en zorgt zo voor een soepele huid en langdurig comfort.

Deze handzeep bevat geen minerale oliën maar wel glycerine. Dit zorgt ervoor dat de huid zelf zijn natuurlijke vochtbalans op peil kan houden. Glycerine houdt de huidfuncties actief waardoor de huid gezond blijft. Dit is belangrijk om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

 

“This is smooth” handcrème is pure luxe voor de handen. Dankzij zijn lichte textuur trekt deze crème snel in de huid zonder een kleverig gevoel achter te laten.

Door een mix van actieve ingrediënten worden de handen intensief gehydrateerd en voelen ze soepel en fluweelzacht aan. Een bijkomende troef is dat deze crème ook extra verzorgend is voor je nagelriemen.