• Gratis afhalen OF gratis verzending in België en NL va €65,-
  • Veilig betalen via MOLLIE
  • Geschenken en advies op maat
Home » Tips en advies » Beauty blog » Eerste hulp bij zomerkwaaltjes

Eerste hulp bij zomerkwaaltjes

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 19:54

De zomer staat voor zon, zee en strand, een periode waar we erg naar uitkijken en volop van genieten. Maar gaan we onbeschermd of te lang in de zon dan krijgen we wel eens te maken met zonnebrand. En wie kent de ongemakken van zweet, vochtarme huid, pluizig haar, droge voeten, donkere kringen, insecten en zonnevlekken niet. Daarom schrijf ik voor jou een korte handleiding om de schoonheid van de zomer in totale ontspanning te beleven.

Zweten

Het kiezen van de juiste deodorant voor uw behoeften is echter niet altijd een gemakkelijke taak, aangezien niet alle deodorants hetzelfde zijn. Voor degenen die alleen gecertificeerde biologische producten gebruiken, is de keuze verder gecompliceerd, maar geen stress - er is Deo Go Green! 

Go Green Deodorants worden geproduceerd zonder aluminium, met een milieuvriendelijke Inci en natuurlijke Cosmos-certificaten. 

Verkrijgbaar in drie versies: Natural, Fresh en Sensitive.


Droge huid

Zon, hitte, strandleven. In de zomer kan de huid droog en uitgedroogd aanvoelen en onder stress staan. Wanneer dat gebeurt, wordt de huid "strak" en lijkt gebarsten; het laatste waar je aan denkt is een scrub, omdat je bang bent de huid verder te beschadigen en uit te drogen. Eigenlijk moet zelfs de droogste huid zichzelf grondig vernieuwen en waar het om gaat is de keuze van het product.

De Salt Body Scrub uit de 31-Herb Oil lijn is wat je zoekt! Een Vegan Ok- en Organisch Aiab-gecertificeerd juweeltje dat een doffe huid revitaliseert, dode cellen verwijdert, verzacht, voedt en de huid elasticiteit geeft.


Zonnebrand

Om een ​​benijdenswaardige kleur te krijgen, brengen veel mensen in de zomer tijd door in de zon zonder de juiste bescherming. Een onvoorzichtige keuze die zowel ernstige gezondheidsrisico's als vervelende en pijnlijke brandwonden kan opleveren. Het is daarom essentieel om de huid te beschermen door blootstelling op de heetste uren van de dag te vermijden en door zonnebrandmiddelen met een hoge bescherming te gebruiken. 

Aan het eind van de dag kun je echter een lichte roodheid op de huid opmerken: op dit moment kun je rekenen op de superkrachten van Aloë Vera. De bladeren produceren namelijk een natuurlijke kalmerende gel die, wanneer aangebracht op de huid, onmiddellijk een gevoel van welzijn geeft. 

De Aloë Dermo Gel verlicht de huid elke keer als er sprake is van onbalans en ongemak, roodheid, blootstelling aan de zon, roodheid door wrijven of zweten, na het scheren of ontharen.


Zomer haar

Zon, wind, zeelucht, zout en chloor. In de zomer krijgt je haar te maken met een reeks vijanden, wat resulteert in droog, broos, dof en verkleurd haar. 

Voor geverfd en gekleurd haar is de beste keuze om het zeker te beschermen met de producten van het Keratin Color-assortiment dat je kleur zal behouden alsof je je kapper verliet! 

Voor droog en broos haar is het beste assortiment de Professional Hair Care Argan Oil-lijn die het haar diep herstructureert, verzacht en voedt en het kroeseffect tegengaat.


Insecten

In de zomer is er een hoger risico op insectenbeten die vervelende striemen veroorzaken met als gevolg puistjes, jeuk en zwelling. 

Dit is een ander geval waarin Phytorelax zich een trouwe bondgenoot bewijst! De buitengewone Sos Gel Cream die de gestreste huid hydrateert, beschermt en kalmeert uit de op Tea Tree gebaseerde Body Rituals-reeks. 

Een gecertificeerd Vegan Ok en Biologisch Aiab-product dat roodheid verlicht bij insectenbeten.


Droge voeten

Zomer: het seizoen van sandalen, pantoffels en slippers. Dit kan ongemak veroorzaken voor mensen met een zeer droge huid aan de voeten. 

Hoe dit probleem te bestrijden? De oplossing is de mix van essentiële oliën uit de 31-kruidenolie-reeks die, dankzij de balsamico, tonifiërende, verfrissende, huidzuiverende en revitaliserende eigenschappen, je voeten er mooi en gezond uit laat zien en klaar om je favoriete sandalen te verwelkomen!


Donkere kringen en wallen onder de ogen

Te veel feestjes en cocktails en te weinig uren slaap? Het is allemaal leuk en spelen tot halverwege de vakantie, wanneer de huid onder je ogen een tijd van excessen vertoont! 

Je zomersurvivalkit kan niet ontbreken in de Anti-aging Eye Bags and Dark Circles met Omega 3 en 6 uit de Age Defense-lijn, die wallen en donkere kringen op natuurlijke wijze corrigeert, en je ogen zullen weer stralen met licht en frisheid.


Pigmentvlekken (zonnevlekken)

In de zomer zorgen de extra UV-stralen ervoor dat zonnevlekken waarvan je dacht dat ze verdwenen waren, weer tevoorschijn komen. 

Om te voorkomen dat deze vlekken erger worden, is het een goed idee om op uw hoede te zijn en de huid te beschermen. 

Voeg daarnaast cosmetica tegen onzuiverheden toe aan je routine, vooral die ook in de zomer kunnen worden gebruikt, zoals het concentraat van pure actieve stoffen vitamine C.

Gezichtsserum met vitamine C is een VeganOk en biologisch Aiab-gecertificeerd product dat specifiek is om huidverkleuring te voorkomen en te bestrijden. 

Laatste tip: vergeet niet om gebieden met hyperpigmentatie te bedekken met gekleurde zonnesticks met een hoge beschermende factor!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.